De 6 meest gebruikte condooms



Welke condooms worden het meest verkocht en het meest gebruikt? Hier een lijstje van de zes meest verkochte condooms. Plus een korte beschrijving.

Deze top zes is gebaseerd op de verkoopcijfers van Drogisterij Net, één van de grootste aanbieders van condooms in Nederland. Meer informatie.


Top zes meest gebruikte condooms


1. Durex Feel Sensual

Voorheen Durex Elite. De Durex Feel Sensual condooms zijn extra dunne condooms en extra glijmiddel. Dit alles voor meer comfort en meer gevoel. Ook de speciale vorm van dit condoom draagt daaraan bij.

2. Durex Classic Natural

De originele Durex condooms. Aan dit condoom heeft Durex zijn ijzersterke reputatie te danken. Een veilig, sterk en toch comfortabel condoom dat al sinds mensenheugenis bescherming biedt.

3. Durex Feeling Real

Extra dunne condooms voor een speciaal huid op huid gevoel. Maar wel sterk en veilig. Durex Feeling Real condooms zijn latexvrij.

4. Durex Ambassador Glyder

De meest voordelige Durex condooms zijn de Durex Ambassador Glyder condooms. Het zijn eenvoudige standaard condooms met reservoir en glijmiddel. Verder geen poespas.

5. Durex Performa

De Durex Performa condooms zijn speciaal ontwikkeld om het langer vol te houden. Een speciale gel aan de binnenkant van dit condoom zorgt er voor dat het orgasme wordt uitgesteld.

6. Wingman condooms

Dit enige niet Durex condoom in de top zes is bijzonder makkelijk aan te brengen. Je pakt de Wingman bij de vleugels en rolt het condoom af tot de vleugels loslaten. Dit lukt je in 2 seconden met één hand. Extra dun omdat je het condoom niet met je hand aanraakt.

Kijk hier voor al deze condooms tegen de laagste prijs