Fun Factory DeLight getest als beste vibrator


Zoveel vibrators! Maar de ene vibrator geeft veel meer genot dan de andere. Ga je voor een eenvoudige staafvibrator, of kies je voor een vibrator in de vorm van een zwaantje of één met heel veel ribbels?


De Duitse nieuwssite Bild.de (Bild Zeitung) zette de webcamgirl Aische Pervers aan het werk in haar slaapkamer met een doos vibrators. Met als vraag: Welke vibator bevalt de ervaringsdeskundige het best.

Bekijk hier een video van de Bild vibrator test door Aische Pervers

De als beste geteste vibrator

Een de winnaar is .... <tromgeroffel> .... de Fun Factory DeLight, die in Nederland wordt geleverd door Pabo en andere aanbevolen winkels.



Over de beste vibrator uit de test

De Delight is een luxe vibrator uit de DeluxeVIBES serie van Fun Factory. Deze vibrator wordt wel de Rolls Royce onder de vibrators genoemd. De Delight is gemaakt van siliconen dus zacht en soepel. De oplaadbare vibrator kent 3 verschillende vibratie-programma en kan zijn plezierige werk doen in 8 verschillende snelheden.

Door zijn gekrulde vorm kan de Fun Factory DeLight vibrator gelijktijdig de G-spot en clitoris stimuleren. Aische was vooral onder de indruk van de manier waarop haar G-spot verwend werd. De als best geteste Fun Factory DeLight vibrator geeft de vrouw een onvergetelijke sensatie.

Ondanks zij krachtige elektrische motor is deze beste vibrator uit de test fluisterstil. En hij ziet er ook nog eens mooi uit. Dat is ook belangrijk!