Langer volhouden met Durex Performa condooms


Wil je extra lang doorgaan? Dan zijn Durex Performa condooms wat voor je. Deze Durex condooms bevatten aan de binnenkant een vloeistof die ervoor zorgt dat je erectie veel langer aanhoudt en dat je zaadlozing wordt uitgesteld. Het Durex Performa condoom is daardoor ook een goed middel tegen vroegtijdige zaadlozing.

Durex Performa condooms zijn flinterdun en dus heel gevoelig, maar toch kun je door deze vloeistof veel langer doorgaan. test hebben uitgewezen dat sommige mannen het met deze condooms wel 2,5 uur volhouden.

Dat maakt Durex Performa condooms ook een heel geschikt condoom voor mannen die last hebben van een vroegtijdige zaadlozing. Je zal merken dat je met deze condooms heerlijk lang kunt door kunt gaan zonder klaar te komen.



Om uitstellen van het orgasme te bereiken zorgt de vloeistof wel voor enige verdoving. Daardoor kan het neuken voor de man minder gevoelig zijn. Daartegenover staat wel dat je heel lang kunt doorgaan, en uiteindelijk zal het toch gevoelig genoeg zijn voor een orgasme. En dan heeft je partner al heel lang van je kunnen genieten!

Stel je meer prijs op veel gevoel tijdens de gemeenschap? Kies dan voor Durex Ultra Sensitive condooms.

Beide soorten condooms (en heel veel meer) zijn goedkoop te koop bij de beste erotische winkels en beste online drogisterijen.

Foto: Durex