Best verkochte sextoy: Europe (Hitachi) Magic Wand vibrator


Welke sextoys worden het meest gebruikt? Bij Willie is de Europe Magic Wand Massager de best verkochte sextoy. Deze bal-top type vibrator bestaat al meer dan 40 jaar. Echt spannend ziet deze vibrator er niet uit, maar owee als je hem gebruikt!!!

Niet voor niets wordt deze saai ogende vibrator zo enorm veel verkocht en nog veel meer gebruikt! Zelfs vrouwen die anders geen orgasme kunnen krijgen komen tot een hoogtepunt met de Europe Magic Wand Massager. Deze topper onder de vibrators is te koop bij Willie en de andere beste online sexwinkels.

Europese versie van de Hitachi Magic Wand vibrator

De Europe Magic Wand Massager is de Europese versie van de Hitachi Magic Wand, de meest verkochte vibrator van Amerika. Maar pas op, koop deze vibrator niet online in Amerika want de Hitachi beschikt over een Amerikaanse stekker. De Magic Wand Massager werkt namelijk niet op batterijen maar op het stopcontact. Voor meer power, meer genot en meer uithoudingsvermogen. Het snoer van de Europe Magic Wand Massager is 236 centimeter lang, dus je hebt genoeg bewegingsvrijheid.


Niet alleen voor seks

Grappig: De Hitachi Magic Wand is tientallen jaren geleden ontwikkeld om het lichaam mee te masseren. Maar inmiddels kent iedereen de vibrator als sextoy. Een leuke bijkomstigheid is echter dat je hem dus ook voor je pijnlijke spieren kunt inzetten!

Aanbevolen door seksulogen

Voor het seksuele genot worden siliconen opzetstukjes meegeleverd waarmee je jezelf of je partner heerlijk kunt verwennen. De Magic Wand vibrator beschikt over 6 vibratiestanden. Zo kun je de vibratie zelf kiezen en af en toe lekker afwisselen. Seksuologen raden de Europe / Hitachi Magic Wand vibrator aan bij vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen. Maar ook voor dames die daar geen enkele moeite mee hebben is dit een spectaculaire vibrator. Met de Magic Wand Massager vibrator kunnen ze keer op keer een orgasme beleven en eventueel ervaren hoe het is om spuitend klaar te komen.

Kijk in de bovenaan genoemde beste online sexwinkels voor deze bijzondere vibrator tegen de laagste prijzen.